Alle priser er inkl. forsendelsesudgifter.

Elektronisk leverede produkter – ESD

Levering sker for de fleste softwareprodukters vedkommende via ESD – Elektronisk Software Distribution – det vil sige digitalt og uden omkostning for dig som kunde. Det sker i form af en e-mail med link til download af installationsfiler med tilhørende produktnøgle og installationsvejledning.

Leveringstiden for bestillinger, der bliver leveret via ESD – elektronisk via e-mail – er maksimalt 1 dag. Elektronisk leverede softwareprodukter bliver dog almindeligvis leveret fra vores ordresystem hurtigere, typisk indenfor 5-30 minutter efter bestillingen er indgået og betalt.

Fysisk leverede produkter

Ved køb af software med tilhørende fysiske installationsmedier (DVD/USB) og andre fysiske produkter sendes disse med PostNord/GLS/DAO.

Leveringsomkostninger for pakker til Danmark, inkl. Grønland og Færøerne:

Vægt Pris
Op til 1 kg 49 kr
Fra 1 kg op til 5 kg 55 kr.
Fra 5 kg op til 10 kg 65 kr.
Fra 10 kg op til 20 kg 99 kr.

Forsendelsesomkostningerne for så vidt angår fysiske produkter er gældende indenfor Danmarks grænser, inkl. Grønland og Færøerne.

Ved forsendelse til lande uden for Danmark, venligst kontakt os for oplysning om pris mv. For at sikre leveringen sender vi alle pakker med modtagerkvittering.

Alle pakker sendes med PostNord med track and trace information og modtagerkvittering, så vi har størst mulig sikkerhed for, at pakken kommer hurtigt, sikkert og nemt frem.

Leveringstiden for fysisk leverede lagervarer er 1-2 hverdage.