PcMac.dk • PcMac Servicecenter Hellerup har eksisteret siden 2012 og ejes og drives af Pipeline Management – CVR-nummer 25169697 – under ledelse af Henrik Hein, som har mere end 25 års ansættelse som leder i dagblads- og forsikringsbranchen som baggrund.

Henrik Hein er oprindelig uddannet på Danmarks Biblioteksskole / Det Informationsvidenskabelige Akademi med speciale i informationsteknologi og formidling, og har i store dele af sin karriere arbejdet med IT på superbruger- og systemudviklingsniveau.

Profil på Linkedin  Kontakt os

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 6 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg betalingsmåde.

4. Godkend vores handelsbetingelser.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden

6. Godkend købet.

 

Support og kundeservice

Har du spørgsmål til produkter, brug for support eller andet, er du velkommen til at ringe 70 55 55 86.

PcMac Servicecenter telefonen er åben mandag – torsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-15 og lørdag kl. 10-14.

Eller benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage med et svar meget snart. Alle e-mail henvendelser besvares hurtigst muligt, som regel indenfor få timer og senest indenfor 24 timer alle ugens dage.

 

Forretningside

Vores ide med PcMac.dk har helt fra starten været at skabe en enkel og nemt tilgængelig webshop med et højt kvalitetsudvalg af software samt en attraktiv balance mellem kvalitet og pris.

Vores særlige kompetenceområde er support og forhandling af anerkendte computer softwaremærker, hovedsageligt Windows styresystemer, Microsoft Office, udvalgte Adobe produkter og Kaspersky sikkerhedssoftware.

Vi udvælger produkter udelukkende efter egne interesse- og vidensområder og beskæftiger os alene med software og hardware af højt kvalitetsindhold, som vi selv kan stå inde for, selv har købt og afprøvet, og som vi ville købe igen, hvis vi stod i situationen.

 

Kundeanmeldelser

Vi gør os hver dag umage for at give vores kunder den bedste kundeservice. Det betyder meget for os at vide, hvor tilfredse kunderne er med hensyn til:

  • Produktkvalitet
  • Pris og værdi for pengene
  • Samlet købs-, leverings- og produktoplevelse

Kunderne anmelder os her

 

PcMac Service – privat, på job eller hos os

Har du brug for support til installation af programmer hjemme eller på kontoret, kører vi gerne ud og hjælper, hvor det passer dig bedst.

Det koster kun et mindre tillæg udover prisen for selve programmet. Ring 70 55 55 86 eller kontakt os via kontaktformularen og hør nærmere.

Du er også meget velkommen til at kontakte os og aftale et tidspunkt, hvor du kan aflevere din computer til os, hvorefter vi sørger vi for at installere og klargøre den til afhentning i løbet af kort tid.

.